preskoči na sadržaj

Osnovna škola Savski Gaj Zagreb

Login
Tjedni jelovnik

 

OSNOVNA ŠKOLA SAVSKI GAJ

Remetinečka cesta 64a, 10020 Zagreb

JELOVNIK ZA UČENIKE PRODUŽENOG BORAVKA

 (30. studeni – 04. prosinac  2020.)

 

PONEDJELJAK

  • Pecivo, Zdenka sir, čaj
  • Pileće meso u bijelom umaku, kruh
  • Voće

UTORAK

  • Muffin, mlijeko
  • Mesne okruglice u umaku od rajčice, pire krumpir
  • Kruh, pašteta

SRIJEDA

  • Pecivo,  salama, voće
  • Varivo od leće, rolice, kruh
  • Kruh, jogurt

ČETVRTAK

  • Maslac na kruhu, džem, kakao
  • Pohana piletina, restani krumpir, salata
  • Kruh,  salama

PETAK

  • Ražene štangice, puding
  • Umaku od tune, njoki, salata
  • Kruh, sirni namaz, sušeno voće

 

Dobar tek!

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 3. 2013.

Ukupno: 252044
Ovaj mjesec: 568
Ovaj tjedan: 781
Danas: 6
Školski kalendar za 2020./2021. godinu

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obavijest za upise u srednje škole - potpisivanje i dostavljanje prijavnica
Autor: Matija Bajić, 14. 7. 2020.

Poštovani roditelji i dragi osmaši!
Dana 22. srpnja 2020. g. završetak je prijave obrazovnih programa i početak printanja prijavnica. Isprintane prijavnice treba potpisati roditelj/skrbnik i učenik jer bez potpisane prijavnice nije se moguće upisati u srednju školu.
Od 22. srpnja 2020. g. nakon 12 sati učenik može sam dohvatiti i isprintati prijavnicu sa svojega sučelja iz sustava NISpuSŠ (upisi.hr). Nakon što učenik i roditelj/skrbnik isprintaju i vlastoručno potpišu prijavnicu, takvu prijavnicu treba dostaviti razredniku elektroničkim putem (fotografiranu ili skeniranu), najkasnije 23. srpnja 2020. g. do 19 sati.
Ako učenik i roditelj/skrbnik nemaju mogućnost isprintati prijavnicu, molimo da se do 21. srpnja 2020. g jave razredniku kako bi razrednik isprintao prijavnicu. U tom slučaju učenik i roditelj/skrbnik 23. srpnja 2020. g. od 16.30 do 17.30 sati osobno trebaju doći u školu kako bi potpisali prijavnicu.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju