preskoči na sadržaj

Osnovna škola Savski Gaj Zagreb

Login
Tjedni jelovnik

 

Jelovnik za učenike u produženom boravku

 (29. 04. – 03. 05.  2024.)

 

Ponedjeljak

  • Savitak sa sjemenkama i sirom, jogurt
  • Špageti na bolonjski, salata
  • Voće

Utorak     

  • Kruh, namaz Linolada, mlijeko
  • Pečeni pileći batak / zabatak, mlinci
  • Puding

Srijeda

  •  
  •  
  •  

Četvrtak

  • Sendvič, sok
  • Juneći gulaš, žganci, salata
  • Kolač

Petak

  • Muffin, jogurt
  • Panirani oslić, blitva sa krumpirom
  • Voće

 

Dobar tek!

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 3. 2013.

Ukupno: 489205
Ovaj mjesec: 5549
Ovaj tjedan: 1655
Danas: 9
Školski kalendar za 2022./2023. godinu

 

 

Polica osiguranja

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Francuski jezik - dvojezični program
Autor: External , 8. 5. 2016.

U srijedu, 4.svibnja, nasi ucenici 8.razreda koji uce francuski jezik, imali su priliku prisustvovati prezentaciji nastave dvojezicnog hrvatsko-francuskog programa IV.gimnazije, koja se nalazi na Kajzerici. Svi ucenici koji su tijekom ucenja francuskog jezika u OS Savski gaj polozili razinu DELF A2, medjunarodnog ispita iz francuskog jezika, mogu upisati taj dvojezicni program, koji se odvija pod pokroviteljstvom francuskog Ministarstva vanjskih poslova.
Postizanje visoke razine poznavanja jezika i frankofone kulture omogucava se kroz pojacanu nastavu francuskog jezika, (dva dodatna sata tjedno s lektorom, izvornim govornikom), te kroz nastavu povijesti i likovne umjetnosti na francuskom jeziku.
Nasi ucenici mogu isto tako odabrati francuski jezik kao 2.strani jezik u toj jednoj od najboljih hrvatskih gimnazija.
Najvise ih je razveselio susret s bivsim ucenicima nase skole, sada maturantima IV.gimnazije, Ines Ljubicic i Andrejem Radmilovicem.
Njih oboje su nakon uspjesno polozenog ispita DELF, A1 i A2, u OS Savski gaj, nastavili s ucenjem francuskog jezika kroz dvojezicni program.

 






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju